• Miere de pădure 100% pură MELARIUM®. 800gr

Miere de pădure 100% pură MELARIUM®. 800gr

  • Producator:  Melarium
  • Cod Produs:  MEL1
  • Puncte de recompensă:  10 puncte
  • 99.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 198- SAU -

Din pasiune pentru apicultură, cei de la Euromellis Natura, au creat mierea cu adevărat pură - MELARIUM ®.  Dedicarea și respectul pentru domeniul apiculuturii cât și pentru natură și beneficiarii săi se reflectă 100% în calitatea acestui produs al stupului 100% pur, obținut din flora submontană a Carpaților, și până la prezentarea demnă de cele mai luxury produse.

Produsul respectă cele mai înalte standarde ale calității, compania având certificat pentru Sistemul de Management al Calității ISO 9001:2015.

MELARIUM ®.  crede cu tărie în capacitatea albinei de a crea produse desăvârșite, atât timp cât modul acesteia de viață, alimentația, precum și procesul natural de lucru îi sunt respectate.  Astfel, albinele producătorului se bucură de un mediu pur, lipsit de poluare, aflat la mare distanță de exploatările agricole intensive, în binecunoscuta zonă submontană a Carpaților. Fericirea și sănătatea albinelor sunt asigurate de o alimentație echilibrată - ele consumând exclusiv produse concepute în stupul propriu și beneficiază de marele avantaj că trăiesc permanent în același areal geografic, fără a pleca în pastoral.

Melarium® înseamnă mult mai mult decat miere. Inseamnă rezultatul excelenței din domeniul apicol și anume: miere provenită doar de la stupine din zone submontane, aflate la mare distanță de industrie, stoarsă din rame căpăcite integral, adică miere cu adevărat coaptă, netratată termic, care păstrează toate calitățile nutritive și terapeutice produse de albine.

Albinele care produc Melarium® sunt crescute în stupi din lemn de esență tare, clădesc fagurii pe ceară naturală și sunt îngrijite si tratate cu respectul cuvenit. Melarium® este un produs autentic, cu o valoare nutritivă ridicată, creat cu măiestrie de albine și perfecționat de apicultori care trăiesc în armonie deplină cu natura, de mii de ani, pe aceste tărâmuri de vis.

Proprietățile mierii pure - de multe ori miraculoase - aceleași din cele mai vechi timpuri, sunt extrase cu delicatețe și pricepere din frumusețea și bogăția acestor ținuturi dacice, astfel încât esența naturii să ajungă la dumneavoastră nealterată.

Cunoscută pentru atributele sale remarcabile și pentru efectul pozitiv pe care îl are asupra

organismului, mierea pură beneficiază de proprietăți nutritive incontestabile și antibacteriene, fiind folosită, totodată, ca leac pentru multiple afecțiuni încă din cele mai vechi timpuri.

Asemenea mierii produse  încă din antichitate pe aceste meleaguri, MELARIUM® este mierea autentică, obținută respectând albina, printr-o metodă tradițională ce nu perturbă în niciun fel stilul de viață și ritmul natural al acesteia, special pentru a vă bucura de calitățile excepționale ale acestui produs.

Din respect pentru această miere cu adevarat pură, Euromellis a creat un ambalaj special, cu un design avansat, ferind-o de lumină și variații de temperatură, fiind păstrată în condiții cât mai apropiate de cele din stup.

Și pentru ca dumneavoastră să vă bucurati pe deplin de experiența și beneficiile acestui aliment de excepție, producătorul a „zăvorât” recipientul cu un sigiliu hologramă ce conferă garanția unui produs original.

Acest produs este dedicat celor care consumă produse sănătoase, în armonie cu valorile tradiționale.

Beneficii ale mierii de pădure:

  • stimulează sistemul imunitar;
  • reduce simptomele răcelii;
  • este recomandata în cazul afecțiunilor respiratorii.

Cristalizarea mierii este un proces natural și depinde de raportul dintre glucoză și fructoză din componența mierii precum și de temperatura mediului în care este păstrată. 

Informații nutriționale pentru 100gr: Proteine(%) = 1.00, Grăsimi(%) = 0,00 din care acizi grași = 0,00, Glucide(%) = 32 din care zaharuri reducătoare = 83, sare (%) = 0.00, Valoare energetică = 17% (1403kj/330Kcal).

Ingrediente: 100% miere din flora spontană submontană.

Producător: MELARIUM®. - S.C. EUROMELLIS NATURA S.R.L.


Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: melarium, miere