Paste și pateuri vegetale

Dacă dorim să fim în armonie cu natura și în același timp să ne păstrăm sănătatea, putem opta pentru un stil de viață care să respecte toate vietățile acestei planete. Opțiunea vegană este una dintre ele. Desigur, poate doar doriți să încercați ceva special sau natural. Indiferent unde vă situați, merită să consumați cel puțin odată paste și pateuri vegetale.
Comparare Produse (0)
Pastă de măsline negre cu brânză feta 100gr - Critida - PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN!

Pastă de măsline negre cu brânză feta 100gr - Critida - PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN!

Pastă de măsline negre, brânză feta și ulei de măsline extra virgin. O delicatesă sănătoasă Ingrediente: masline negre, ulei de masline extra virgin, suc de lămâie, condimente, acid lactic, brânză feta. Este foarte delicat și se recomandă a se consuma cu crackers sau tortillia dar și în preparate.Dupa deschidere produsul se pastreaza la frigid..

17.50lei Fără TVA: 17.50lei

Pastă de măsline negre cu ouzo, oregano si ansoa 100gr - Critida  - PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN!

Pastă de măsline negre cu ouzo, oregano si ansoa 100gr - Critida - PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN!

Pastă de măsline negre cu ansoa,cu ulei de masline extra virgin. O delicatesă sănătoasă.Ingrediente: 82%masline negre koroneiki,rosii deshidratate 8%,ansoa 1%,oregano,uzo,sare,acid lactic.Este foarte delicat și se recomandă a se consuma cu crackers sau tortillia dar și în preparate.Valori nutritionale/per 100gr.Energie:1178/286kj/kcalGrasimi:30,0 g..

17.50lei Fără TVA: 17.50lei

Pastă de măsline negre cu usturoi 100gr - Critida - PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN!

Pastă de măsline negre cu usturoi 100gr - Critida - PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN!

Pastă de măsline negre și usturoi, cu ulei de măsline extra virgin. O delicatesă sănătoasă Ingrediente: masline negre, ulei de masline extra virgin, suc de lămâie, condimente, acid lactic, usturoi. Este foarte delicat și se recomandă a se consuma cu crackers sau tortilliaDupa deschidere produsul se pastreaza la frigider.Importator: Erosso Bio ..

17.50lei Fără TVA: 17.50lei

Pastă de măsline negre și ulei extra virgin 100gr - Critida  - PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN!

Pastă de măsline negre și ulei extra virgin 100gr - Critida - PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN!

Pastă de măsline negre și ulei de măsline extra virgin. O delicatesă sănătoasă Ingrediente: masline negre, ulei de masline extra virgin, suc de lămâie, condimente, acid lactic. Este foarte delicat și se recomandă a se consuma cu crackers sau tortilliaDupa deschidere produsul se pastreaza la frigiderImportator: Erosso Bio S.R.LProducator : Crit..

15.50lei Fără TVA: 15.50lei

Pastă de măsline verzi cu branza feta 100gr - Critida - PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN!

Pastă de măsline verzi cu branza feta 100gr - Critida - PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN!

Pateu de măsline verzi și brânză feta cu ulei de măsline extra virgin. O delicatesă sănătoasă.Ingrediente: masline verzi, ulei de masline extra virgin, suc de lămâie, condimente, acid lactic, brânză feta.Este foarte delicat și se recomandă a se consuma cu crackers sau tortillia dar și în preparate.Dupa deschidere produsul se pastreaza la frigider.I..

17.50lei Fără TVA: 17.50lei

Pastă de măsline verzi și ulei extra virgin 100gr - Critida  - PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN!

Pastă de măsline verzi și ulei extra virgin 100gr - Critida - PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN!

Pastă de măsline verzi cu ulei de măsline extra virgin. O delicatesă sănătoasă  Ingrediente: masline verzi, ulei de masline extra virgin, suc de lămâie, condimente, acid lactic. Este foarte delicat și se recomandă a se consuma cu crackers sau tortillia dar și în preparate. Dupa deschidere produsul se pastreaza la frigider. Importator: Ero..

15.50lei Fără TVA: 15.50lei

Afișare 1 - 6 din 6 (1 Pagini)