• Acid Folic Metilat 30 tablete - AboPharma

Acid Folic Metilat 30 tablete - AboPharma

 • Producator:  AboPharma
 • Cod Produs:  ABO5
 • Puncte de recompensă:  2 puncte
 • 17.27lei
 •  TVA Inclus

 • Prețul în puncte de recompensă: 36- SAU -

ABOPHOLIC META este o formă de acid folic metilat cu conținut de Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B7 și B 12. Noua formulă cu L-metilfolat ajută la o absorție mai bună în organism. Acest produs oferit de AboPharma este recomandat persoanelor anemice și celor cu probleme dermatologice.

ABOPHOLIC META se asimilează mai repede și ajunge aproape instantaneu la nivelele de concentrație serică necesare.Transformarea acidului folic în L-metilfolat este un proces anevoios , care se produce în multe etape. În cazul a 12% din populația globului aceasta transformare nu are loc, din cauza defectului genetic al enzimelor. Din acest motiv, se recomandă administrarea acidului folic atât la bărbați cât și la femei.

INDICATII:

ABOPHOLIC META contribuie la scaderea riscului de dezvoltare a Spina Bifida la făt.

Vitaminele din grupa B sunt extraordinar de importante în construirea neurotransmițătorilor, prevenirea afecțiunilor genetice,precum si  pentru procesele de oxido-reducere celulară.

Cele 3 componente de bază ale acidului folic sunt : PABA, acid glumatic și pteridin. Acestea ajută la regenerarea celulară.  Sunt necesare la formarea placentei și la formarea măduvei osoase a embrionului.

Important : Nu administrați ABOPHOLIC META, în cazul in care : ați avut o reacție alergică la L-metilfolat sau la unul dintre componentele prezente în tablete. Cele mai dese simptome ale reacției alergice constau în : iritații, mâncărimi, senzații de uscăciune a buzelor, sufocare.

Mod Recomandat de Administrare:

 • Fiecare femeie, care se află la vârsta fertilă, are nevoie de 0.2mg(200 micrograme)-o jumătate de tabletă de acid folic administrat zilnic.
 • Pentru gravide, doza de administrare este dublă: 0.4mg(400 micrograme)-1(una) tabletă pe zi. Administarea de acid folic reduce riscul afecțiunilor bebelușului cu până la 70%.
 • Se recomandă câte 1(una) tabletă pe zi pentru persoanele cu diabet de tip2, deoarece sunt tratați cu metformin, care duce la micșorarea nivelelor vitaminei B12 și a acidului folic.
 • În cazul afecțiunilor dermatologice, se administrează 1(una) tabletă pe zi, după consultarea unui specialist în dermatologie. La recomandarea medicului, doza recomandată poate fi mărită.
 • Pentru creșterea nivelelor spermatogenezei la bărbați, se recomandă o doză zilnică de 0.2mg/zi- o jumătate de tabletă de acid folic.

Ingrediente pentru o tabletă: Acid Folic Metilat/L-metilfolat de calciu/-400cg, Vitamina B1/tiamină/-1.4mg; Vitamina B2/riboflavină/-1.6mg; Niacin (Nicotinamidă)-18 mg NE; Acid Pantotenic(Pantetonat de Calciu D)-6mg; Vitamina B6/piridoxină/-2mg; Bitotin (D-Biotin)-150cg; Vitamina B12/ Cianocobalamină/-1cg.

Mod de prezentare: Cutie 30 de tablete (400cg).

Produs în UE de AboPharma Germany


Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: acid folic, anemie, dermatite