• BonDigest pentru digestie dupa mese grele 15 comprimate - BENEFICA

BonDigest pentru digestie dupa mese grele 15 comprimate - BENEFICA

  • Producator:  Benefica
  • Cod Produs:  BEN4
  • Puncte de recompensă:  1 puncte
  • 11.50lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 25- SAU -

Produsul Benefica Bondigest susține funcția digestivă, fiind potrivit după mese grele sau în cazul unor diete dezechilibrate. Are un conținut valoros de inulină și un mix sinergic de extracte și uleiuri esențiale din plante. Nu conține extracte de origine animală.

Acesta are o serie de ingrediente active care sutin perfect sistemul digestiv dupa mesele grele. Mai jos le enumeram pe fiecare impreuna cu aportul lor.

Inulina: obținută din rădăcina de cicoare, are un rol important în menținerea capacității de autoapărare a organismului. Inulina reprezintă hrana bacteriilor bune (bifidobacterii și lactobacili), stimulând, pe de o parte, dezvoltarea acestora și prevenind, pe de altă parte, proliferarea microorganismelor „neprietenoase”. 

Lemnul-dulce acționează asupra musculaturii intestinale și favorizează digestia.

Menta ajută digestia și secreția biliară și contribuie la menținerea unui tranzit intestinal normal prin reglarea numărului și consistenței scaunelor. 

Anasonul: reduce nivelul gazelor intestinale și stimuleză secreția de salivă și sucuri gastrice, favorizând digestia. 

Feniculul: favorizează înaintarea bolului intestinal și scade nivelul gazelor intestinale. 

Gențiana: stimulează secreția de sucuri gastrice și îmbunătățește motilitatea tractului digestiv. 

Chimionul: are proprietăți carminative și favorizează digestia după o masă grea.

Fără extracte animale, conservanți, coloranți, gluten sau lactoză.

Compozitie: Fructoză; îndulcitori: sorbitol, xilitol; inulină, Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra, maltodextrină) extract uscat din rădăcină deglicirizinat în < 2% acid glicirizic, Mentă (Mentha x piperita, maltodextrină) extract uscat din fructe (4:1), Anason (Pimpinella anisum, maltodextrină) extract uscat din fructe (4:1); agenți antiaglomeranți: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu; Fenicul (Foeniculum vulgare var. dulce, maltodextrină) extract uscat din fructe standardizat în 1% ulei esențial, aromă de mentă, agent de îngroșare: gumă arabică, Gențiană (Gentiana lutea, maltodextrină) extract uscat din rădăcină (4:1), Chimion (Cuminum cyminum) extract uscat din fructe (4:1), Mentă (Mentha x piperita) ulei esențial din frunze, Anason-stelat (Illicium verum) ulei esențial din fructe.

Produs in Italia pentru Solaris Plant S.R.L


Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: digestie