• Extract pur de portocale 50ml - Green Sense

Extract pur de portocale 50ml - Green Sense

  • 18.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 36- SAU -

Extract pur de portocale Cloud Nine Factory

Condiment alimentar de cea mai bună calitate, 100% natural, folosit pentru aromatizarea prăjiturilor și a deserturilor. Este obținut din ulei pur din coajă de portocale și are o aromă fructată, proaspătă, dulce-acrișoară.

Datorită conținutului de pesticide și de substanțe de prezervare folosite pentru tratarea  plantelor și depozitarea după culegere, coaja portocalelor din comerț (ce nu provin din agricultură ecologică) nu este destinată consumului uman.

Se folosește în rețete în care se adaugă suc proaspăt de portocale sau coajă de portocale pentru a obține sau intensifica aroma de portocale.

Ingrediente: ulei pur din coajă de portocale, alcool min. 85%.

Uleiurile pure din coaja de portocale folosite pentru obținerea extractului de portocale sunt certificate pentru consumul alimentar uman (certificare Food Grade) și sunt obținute printr-un proces de extracție la rece. Alcoolul difuzează foarte bine aromele și permite omogenizarea uleiurilor esențiale, care nu sunt solubile în apă. Datorită alcoolului, aroma este intensă iar în timpul procesului de gătire alcoolul se evaporă și rămâne gustul și mirosul plăcut de portocale.

Dozaj recomandat: 1 linguriță de extract de portocale la 500 gr./ml compoziție

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: esenta portocale