• Curcumin 60 capsule x 550 mg Zenyth

Curcumin 60 capsule x 550 mg Zenyth

  • Producator:  Zenyth
  • Cod Produs:  ZENYTH30
  • Puncte de recompensă:  7 puncte
  • 74.50lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 149- SAU -

Curcumin 60 capsule x 550 mg Zenyth

Supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru menținerea sănătății cardiovasculare și digestive și pentru susținerea flexibilității și mobilității articulațiilor.

Curcumina, substanța activă din Turmeric, sprijină răspunsul natural al organismului, ajutând la menținerea capacității de autoapărare a acestuia.

De asemenea, curcumina contribuie la menținerea în limite normale a nivelului colesterolului și glicemiei și întârzie îmbătrânirea.

Rădăcina de turmeric se remarcă printr-o concentrație ridicată de antioxidanți puternici (curcuminoide), polifenoli, uleiuri esențiale, care protejează sănătatea sistemului digestiv, având efect tonic pentru ficat și sistemul gastrointestinal.

Mod de administrare:

1-3 capsule/zi, în timpul mesei sau conform recomandării specialistului.

Precauții și contraindicații: Produsul nu este recomandat persoanelor cu hipertiroidie, femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Persoanele aflate sub tratament medicamentos trebuie să ceară sfatul medicului înainte de administrarea extractului din rădăcină de turmeric. Nu se recomandă asocierea produsului cu anticoagulante, antiacide, antiagregante plachetare.

Efecte secundare și interacțiuni:

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Flaconul conține un plic pentru absorbirea umidității. A nu se consuma!

Ingrediente/capsulă:

extract uscat 25:1 din rădăcini de Turmeric (Curcuma longa), standardizat la 95% curcuminoide – 500 mg; pulbere din rădăcină de Turmeric (Curcuma longa); capsulă vegetală: hipromeloză.

Condiții de păstrare: în flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se consuma de preferință înainte de data de: vezi pe capac.

Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricației (vezi lotul: ziua și luna), în condițiile de păstrare indicate mai sus.

Curcumin este un supliment alimentar.

Nu conţine lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: curcumin