• Gemoderivat Mladite de Merisor de munte, monodoze 30x2 ml - Hofigal

Gemoderivat Mladite de Merisor de munte, monodoze 30x2 ml - Hofigal

  • Producator:  Hofigal
  • Cod Produs:  HOF74
  • Puncte de recompensă:  1 puncte
  • 13.20lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 26- SAU -
Gemoderivat Mladite de Merisor de munte, monodoze 30x2 ml - Hofigal
(Vaccinium vitis-idaea)
EXTRACT GLICERINOHIDROALCOOLIC 1DH
Acţiune: antisclerotică vasculară, de reglare a funcţionalităţii şi motricităţii intestinale, un bun remediu împotriva îmbătrânirii precoce, antispastică, stimulează metabolismul protidic (normalizează valorile albuminelor, alfa2, beta şi gamaglobulinelor din serul sanguin), corectează dismicrobismul căilor urinare, antiinflamatoare, tonică generală.
Recomandări: ateroscleroză hialină de tip senil (cu degenerarea peretelui vascular) tulburări ale tranzitului intestinal (diaree, constipaţie), colon iritabil, colite, meteorism intestinal prin dismicrobism şi disbioză intestinală, colibaciloze, cistite acute şi cronice, senescenţă hormonală, tulburări de menopauză, artrite şi artroze la vârste înaintate, osteoporoză. 
Mod de administrare: 1 monodoză de 2,0 ml de 1-2 ori pe zi, diluată în puţină apă, cu 15 minute înainte de mesele principale sau la recomandarea medicului. 
Preparatul diluat se soarbe lent şi se ţine cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală.
În funcţie de afecţiune se poate asocia şi cu alte extracte glicerinohidroalcoolice (în colibaciloze intestinale cu afinul; în meteorism intestinal prin dismicrobism şi disbioză intestinală cu nucul; în senescenţă hormonală cu rozmarinul şi zmeurul; în tulburări de premenopauză şi menopauză cu salcie-amenţi şi zmeurul). La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.
Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.
Compoziție: o monodoză de 2,0 ml conţine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din mlădiţe proaspete de merişor de munte (Vaccinium vitis-idaea). Conţine alcool etilic 45% vol.
Forma de prezentare: cutie din carton conţinând câte 30 monodoze de 2,0 ml extract glicerinohidroalcoolic.
Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: mladite de merisor de munte