• MOMORDICA CHARANTIA  40 COMPRIMATE - HOFIGAL

MOMORDICA CHARANTIA 40 COMPRIMATE - HOFIGAL

  • Producator:  Hofigal
  • Cod Produs:  HOF11
  • Puncte de recompensă:  1 puncte
  • 11.50lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 23- SAU -
Momordica Charantia este un supliment alimentar cu rol de echilibrare a metabolismelor glucidic și lipidic, de menținere a glicemiei în limita variațiilor normale (scade riscul de apariție a diabetului),și de stimulare a sistemului imunitar. Această plantă mai este considerată și insulina naturală.
Acțiuni:
Are proprietăţi hipoglicemiante și ajută la reglarea nivelului sanguin al trigliceridelor şi colesterolului. Scade  riscul de aterogeneză şi implicit de boli cardiovasculare. Produsul are acțiune antioxidantă, depurativă, diuretică, antiinflamatorie, stomahică, aperitivă, laxativă, remineralizantă şi vitaminizantă, tonică. Este un supliment alimentar cu rol de echilibrare a metabolismelor glucidic şi lipidic, de menţinere a glicemiei în limita variaţiilor normale (scade riscul de apariţie a diabetului), de stimulare a sistemului imunitar.
Recomandări:
În curele de diabet.
Mod de administrare:
Adulţi: 2 - 6 comprimate acoperite pe zi în funcţie de afecţiune şi nivelul glicemiei sau după recomandarea medicului.
Compoziție: un comprimat acoperit conţine 500,90 mg pulbere şi extract din Momordica charantia (castravete amar) şi excipienţi (lactoză, hidroxipropilmetilceluloză, polivinilpirolidonă K30, aerosil, stearat de magneziu, talc, gumă arabică, glucon delta lactone, fructoză, carbonat de magneziu) până la 925,00 mg.
Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 4 blistere x 10 capsule.
Produsul NU conține lactoză.
*Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: echinacea, vitamina c, imunitate, anemie, raceli