• N-Acetyl L-Cysteine 60 capsule x 300 mg Zenyth

N-Acetyl L-Cysteine 60 capsule x 300 mg Zenyth

  • Producator:  Zenyth
  • Cod Produs:  ZENYTH40
  • Puncte de recompensă:  5 puncte
  • 48.50lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 97- SAU -

N-Acetyl L-Cysteine 60 capsule x 300 mg Zenyth

Supliment alimentar recomandat ca detoxifiant, antioxidant și mucolitic. Cisteina contribuie la menținerea sănătății sistemului cardiovascular, la detoxifierea organismului prin acțiunea de legare și eliminare a toxinelor și metalelor grele, la protecția cerebrală și hepatică, la favorizarea fluidizării mucusului, la stabilirea comunicării dintre celulele sistemului imunitar.

Cisteina este un element important pentru metabolismul coenzimei A, al heparinei, al biotinei, al acidului lipoic și al glutationului.

În organism, cisteina este convertită în glutation, un antioxidant important. Cantitatea redusă de glutation la nivel celular face celulele sensibile la apariția bolilor.

Cisteina este un aminoacid neesențial, cu conținut de sulf, care intră în componența unghiilor, părului și a cheratinei din piele, contribuind astfel la menținerea sănătății acestora.

Ingrediente:

N-acetil cisteină (NAC) 300 mg, făină de orez (agent de încărcare natural), capsulă din gelatină.

Nu conţine lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Mod de administrare:

Adulți: 1 capsulă pe zi, în cure de 1-2 luni.

Cisteina susține regenerarea celulară, fiind de ajutor celor care fac sport și își doresc creșterea masei musculare. Cisteina este utilă și în protejarea organismului de efectele radicalilor liberi (stres oxidativ), dar și de efectele toxice ale alcoolului, fumului de țigară sau ale poluării.

Precauții și contraindicații: Nu este recomandat persoanelor alergice la acetil cisteină, femeilor însărcinate și celor care alăptează. Se recomandă prudență la administrare în cazul persoanelor cu astm bronșic ori insuficiență renală sau respiratorie.

Efecte secundare și interacțiuni:

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Flaconul conține un plic pentru absorbirea umidității. A nu se consuma!

Condiții de păstrare: în flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se consuma de preferință înainte de data de: vezi pe capac.

Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricației (vezi lotul: ziua și luna), în condițiile de păstrare indicate mai sus.

N-Acetyl L-Cysteine este un supliment alimentar.

Producător: SC Zenyth Pharmaceuticals SRL România

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: n-acetyl l-cysteine