• Olive Leaf 60 capsule x 400 mg Zenyth

Olive Leaf 60 capsule x 400 mg Zenyth

  • Producator:  Zenyth
  • Cod Produs:  ZENYTH43
  • Puncte de recompensă:  6 puncte
  • 56.50lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 113- SAU -

Olive Leaf 60 capsule x 400 mg Zenyth

Supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru menținerea sănătății și a bunei funcționări a aparatului cardiovascular, menținerea colesterolului și glicemiei în limite normale, menținerea tensiunii arteriale normale, susținerea funcționării normale a sistemului imunitar, împiedicarea îmbătrânirii premature a celulelor și creșterea nivelului energetic al organismului.

Oleuropeina, principiul activ din frunzele de măslin, este unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali.

Oleuropeina este implicată în metabolismul colesterolului, în menținerea elasticității vasculare și în protejarea capilarelor.

Hidroxitirosolul, celălalt principiu activ din frunzele de măslin, susține funcția mitocondrială și crește producția de ATP (adenozin trifosfat).

Oleuropeina are proprietăți vasodilatatoare, responsabile de acțiunea hipotensivă (suprimă în mod direct și indirect canalele de calciu, rezultând vasodilatația).

Ingrediente:

Extract standardizat din frunze de măslin (Olea europaea), cu min. 20% oleuropeină – 400 mg, capsulă vegetală: hipromeloză.

Nu conţine lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Mod de administrare:

Adulți: Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, în timpul mesei sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Precauții și contraindicații: Poate interacționa cu produse anticoagulante și cu medicația hipotensivă. Se recomandă consultul specialistului în cazul administrării produsului femeilor însărcinate sau celor care alăptează, persoanelor sub 18 ani și celor hipotensive. Diabeticii insulino-dependenți își vor ajusta dozele de insulină. Este contraindicat persoanelor care suferă de calculoză biliară (poate provoca migrarea calculilor biliari).

Efecte secundare și interacțiuni:

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Flaconul conține un plic pentru absorbirea umidității. A nu se consuma!

Condiții de păstrare: în flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se consuma de preferință înainte de data de: vezi pe capac.

Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricației (vezi lotul: ziua și luna), în condițiile de păstrare indicate mai sus.

Olive Leaf este un supliment alimentar.

Producător: SC Zenyth Pharmaceuticals SRL România

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: olive leaf, frunze de maslin