• Omega 3 Marinol 60 capsule x 1000 mg Zenyth

Omega 3 Marinol 60 capsule x 1000 mg Zenyth

  • Producator:  Zenyth
  • Cod Produs:  ZENYTH44
  • Puncte de recompensă:  6 puncte
  • 58.50lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 117- SAU -

Omega 3 Marinol 60 capsule x 1000 mg Zenyth

ULEI DE PEȘTE PRE-METABOLIZAT

Supliment alimentar din ulei de pește concentrat, pur, recomandat pentru susținerea sănătății ochilor și a sistemelor nervos și cardiovascular.

Omega 3 Marinol este obținut din ulei de pește prin pre-metabolizare cu lipază, în vederea creșterii biodisponibilității. Spre deosebire de uleiul de pește obișnuit, Omega 3 Marinol are un conținut ridicat de acizi EPA și DHA și un nivel scăzut de acizi grași saturați. Omega 3 Marinol are stabilitate crescută la oxidare, nu determină reflux, regurgitații sau gust neplăcut după administrare și poate fi consumat și de către persoanele cu sensibilitate gastrică și deficiențe enzimatice, care nu tolerează uleiul de pește obișnuit.

Mod de administrare:

Adulți:

1-3 capsule pe zi, în timpul mesei, cu suficient lichid sau la recomandarea medicului. Se fac cure de 1-2 luni, de 2-3 ori pe an. Pentru efecte optime se poate asocia cu Vitamina C, Vitamina E, Coenzima Q10, la recomandarea medicului.

Precauții și contraindicații: Se recomandă prudență la persoanele care au tulburări de coagulare a sângelui sau iau antitrombotice și la persoanele de peste 70 ani. Nerecomandat copiilor și femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în hemofilie sau în cazul persoanelor alergice la pește sau produse pe bază de pește.

Efecte secundare și interacțiuni: Poate interacționa cu antiinflamatoare nesteroidiene, cu produse pe bază de usturoi sau de Gingko biloba, la administrare concomitentă.

Flaconul conține un plic pentru absorbirea umidității. A nu se consuma!

Condiții de păstrare: în flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se consuma de preferință înainte de data de: vezi pe capac.

Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricației (vezi lotul: ziua și luna), în condițiile de păstrare indicate mai sus.

Ingrediente:

Ulei de pește (cu min. 47% acizi grași Omega 3), antioxidant: vitamina E naturală; capsulă: gelatină și glicerină.

Informații nutriționale per  100 g: Valoare energetică – 900 kcal/3825 kj; Proteine – 0 g; Zaharuri – 0; Glucide – 0; Lipide – 100 g, din care acizi grași saturați 15 g.

Informații nutriționale per capsulă (1 g): Valoare energetică – 9 kcal/38,25 kj; Proteine – 0 g; Zaharuri – 0; Glucide – 0; Lipide – 1 g, din care acizi grași saturați 0,15 g.

O capsulă de 1000 mg ulei de pește concentrat conține: total acizi grași Omega 3 – minimum 470 mg, din care 210 mg acid eicosapentae­noic (EPA), 160 mg acid docosahexaenoic (DHA); 3 mg vitamina E, reprezentând 25% VNR*.

* Valoare Nutrițională de Referință cf. Reg. 1169/2011.

Nu conţine lactoză, gluten,  soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Omega 3 Marinol este un supliment alimentar

Producător: Zenyth Pharmaceuticals SRL România


Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: omega 3 marinol