Pulberi

Pulberi

    PLAFAR INIMA VERDE iti prezinta in aceasta categorie o gama de pulberi naturale pentru preventia diferitor afectiuni cat si pentru tratarea multor boli. 

Comparare Produse (0)
ColonHelp Detox Forte 240g - Zenyth

ColonHelp Detox Forte 240g - Zenyth

ColonHelp Detox Forte este formula complexa menita sa asigure atat detoxifiere la nivelul ficatului cat si la nivelul colonului. Acest produs actioneaza bland in sensul reglarii florei intestinale fara a provoca probleme de tranzit.Este un produs ideal pentru detoxifiere, refacerea mucoasei intestinale, transit lent, slabire si reducerea colesterol..

52.00lei Fără TVA: 52.00lei

ColonHelp Probiotic Forte 240g - Zenyth

ColonHelp Probiotic Forte 240g - Zenyth

    ColonHelp Probiotic Forte contine pe langa fibrele in si psyllium si un continut de inulina pentru efectul prebiotic si un probiotic complex, in concentratie de 3 mld CFU (unitati formatoare de coloni) / lingurita dozatoare.    ColonHelp Probiotic este recomandat pentru refacerea florei intestinale, detoxifiere, tranzit împr..

61.00lei Fără TVA: 61.00lei

Pudra proteica ECO Imuno Hemp Shake 300 gr  - CANAH

Pudra proteica ECO Imuno Hemp Shake 300 gr - CANAH

Pudra proteica ECO Imuno Hemp Shake este un amestec complex, format din 5 pudre (pudră de cânepă, pudră de cătină, baobab, camu camu, turmeric), ce oferă peste 18 nutrienți într-o singură porție de 30g, toți prezenți în mod natural: proteină completă, Omega3, fibre, vitaminele C, E, K & complex B (1,2,3,6,9) și minerale (Ca, Mg, P, Fe, K, ..

79.90lei Fără TVA: 79.90lei

Shake proteic cu canepa ECO Fit Hemp Up 300 gr - CANAH

Shake proteic cu canepa ECO Fit Hemp Up 300 gr - CANAH

Shake-ul proteic cu canepa ECO Fit Hemp Up este un mix de pudre (pudră proteică de cânepă, afine, banane, baobab) care te ajută în CURELE DE SLĂBIRE și modelare a corpului. Un produs NUTRITIV (proteine, acizi grași esențiali, antioxidanți, vitamine și minerale), VEGAN, procesat la rece, care se prepară INSTANT.BENEFICII:Bogat în proteine (25g), ce ..

79.90lei Fără TVA: 79.90lei

Shake proteic cu canepa ECO Power Hemp Up 300 gr - CANAH

Shake proteic cu canepa ECO Power Hemp Up 300 gr - CANAH

Shake-ul proteic cu canepa ECO Power Hemp Up este un mix de pudre (pudră proteică de cânepă, cacao crudă, lucuma, mesquite, vanilie de bourbon și zahăr de cocos) pentru un plus de PUTERE. Un produs NUTRITIV (proteine, antioxidanți, vitamine și minerale), VEGAN, procesat la rece, care se prepară INSTANT.BENEFICII:Bogat în proteine (21g), ce contribu..

67.90lei Fără TVA: 67.90lei

Afișare 1 - 5 din 5 (1 Pagini)