Pulberi

Pulberi

    PLAFAR INIMA VERDE iti prezinta in aceasta categorie o gama de pulberi naturale pentru preventia diferitor afectiuni cat si pentru tratarea multor boli. 

Comparare Produse (0)
Choco Vegan Masala bautură instant 200 gr - Ambrozia

Choco Vegan Masala bautură instant 200 gr - Ambrozia

VEGAN MASALA – 3 dorinţe într-un singur  pahar.Băutura Vegan Masala este un produs original care îmbină aromele Asiei, pe gustul European. Prin combinaţia aromelor trezeşte simţurile, încălzeşte inima şi exaltă mintea. Fiecare ingredient are o personalitate foarte puternica si o istorie faimoasa în ceea ce priveşte celebrarea vieţii.Ghimbirul ..

14.99lei Fără TVA: 14.99lei

Pudra proteica ECO Imuno Hemp Shake 300 gr  - CANAH

Pudra proteica ECO Imuno Hemp Shake 300 gr - CANAH

Pudra proteica ECO Imuno Hemp Shake este un amestec complex, format din 5 pudre (pudră de cânepă, pudră de cătină, baobab, camu camu, turmeric), ce oferă peste 18 nutrienți într-o singură porție de 30g, toți prezenți în mod natural: proteină completă, Omega3, fibre, vitaminele C, E, K & complex B (1,2,3,6,9) și minerale (Ca, Mg, P, Fe, K, ..

79.90lei Fără TVA: 79.90lei

Shake proteic cu canepa ECO Fit Hemp Up 300 gr - CANAH

Shake proteic cu canepa ECO Fit Hemp Up 300 gr - CANAH

Shake-ul proteic cu canepa ECO Fit Hemp Up este un mix de pudre (pudră proteică de cânepă, afine, banane, baobab) care te ajută în CURELE DE SLĂBIRE și modelare a corpului. Un produs NUTRITIV (proteine, acizi grași esențiali, antioxidanți, vitamine și minerale), VEGAN, procesat la rece, care se prepară INSTANT.BENEFICII:Bogat în proteine (25g), ce ..

79.90lei Fără TVA: 79.90lei

Shake proteic cu canepa ECO Power Hemp Up 300 gr - CANAH

Shake proteic cu canepa ECO Power Hemp Up 300 gr - CANAH

Shake-ul proteic cu canepa ECO Power Hemp Up este un mix de pudre (pudră proteică de cânepă, cacao crudă, lucuma, mesquite, vanilie de bourbon și zahăr de cocos) pentru un plus de PUTERE. Un produs NUTRITIV (proteine, antioxidanți, vitamine și minerale), VEGAN, procesat la rece, care se prepară INSTANT.BENEFICII:Bogat în proteine (21g), ce contribu..

67.90lei Fără TVA: 67.90lei

Zenyth - ColonHelp Detox Forte 240gr

Zenyth - ColonHelp Detox Forte 240gr

    ColonHelp Detox Forte este o formula complexa menita sa asigure atat detoxifiere la nivelul ficatului cat si la nivelul colonului. Acest produs actioneaza bland in sensul reglarii florei intestinale fara a provoca probleme de tranzit.    Este un produs ideal pentru detoxifiere, refacerea mucoasei intestinale, transit lent, s..

52.00lei Fără TVA: 52.00lei

Zenyth - ColonHelp Probiotic Forte 240gr

Zenyth - ColonHelp Probiotic Forte 240gr

    ColonHelp Probiotic Forte contine pe langa fibrele de in si psyllium si un continut de inulina pentru efectul prebiotic si un complex probiotic, in concentratie de 3 mld CFU (unitati formatoare de coloni)/ lingurita dozatoare.    ColonHelp Probiotic este recomandat pentru refacerea florei intestinale, detoxifiere, tranzit le..

61.00lei Fără TVA: 61.00lei

Zenyth - Laxativ Forte Natural 100 gr

Zenyth - Laxativ Forte Natural 100 gr

    Produsul Laxativ Forte Natural oferit de Zenyth este un produs 100% natural din plante atent selectionate si este destinat tratarii constipatiei puternice sau ocazionale, si deasemenea asigura mentinerea unui tranzit intenstinal optim prin simularea peristaltismului intestinal si marirea bolului fecal.    Mod de administrare..

25.00lei Fără TVA: 25.00lei

Zenyth - LiverHelp detoxifiant si hepatoprotector 360gr

Zenyth - LiverHelp detoxifiant si hepatoprotector 360gr

    LiverHelp este un produs revolutionar 100% natural  din plante medicinale specifice ce ajuta rapid la protectia hepatica si biliara cat si la procesele de detoxifiere.    LiverHelp este un produs sub forma de ceai cu propietati antitoxice fiind un bun tonic digestiv si coleretic-colagog.    Mod de administrare..

90.50lei Fără TVA: 90.50lei

Zenyth Vitamina C Naturala 28 plicuri x 5 g

Zenyth Vitamina C Naturala 28 plicuri x 5 g

    Acest produs este concentrat in vitamina C datorita procesului de liofilizare, proces prin care propietatile fructelor de padure continute sunt pastrate in stare naturala.    Produsul are un gust deosebit acrisor natural, si este imbogatit cu miere si propolis facandu-l ideal pentru curele de imunizare si prevenirea infectii..

78.00lei Fără TVA: 78.00lei

Afișare 1 - 9 din 9 (1 Pagini)