Gama Baby

Pentru cei care au copii nimic nu poate fi mai important decât sănătatea acestora. Așadar de ce să îți imbui copilul cu tot felul de vaccinuri și medicamente?

Lasă copilul să se dezvolte natural, în armonie cu natura, iar atunci când ai nevoie de un remediue pentru ca acesta să devină mai puternic sau mai sănătos, folosește cu încredere produsele oferite de natură. Inimă Verde îți prezintă o parte din ele în aceasta categorie.

Comparare Produse (0)
Digotide Junior sirop 100 ml - Farmaclass

Digotide Junior sirop 100 ml - Farmaclass

Digotide Junior este un sirop prebiotic cu o formula complexa si unica care ajuta la imbunatatirea semnificativa a digestiei si a tranzitului intestinal la copii. Acesta aduce un aport suplimentar de albumina, impetuos necesara in cazul unui ficat afectat de consumul de antibiotice.Contine prebiotice (fibre dietetice din guma Acacia - sursa natural..

14.00lei Fără TVA: 14.00lei

Sirop Imunostimulent Ingerasul 200 ml - Dacia Plant

Sirop Imunostimulent Ingerasul 200 ml - Dacia Plant

Siropul natural imunostimulent din gama ingerasul este un sirop 100% natural ce actioneaza atat asupra imunitatii organismului, cat si asupra afectiunilor deja contactate ca urmare a slabirii mecanismelor imunitare, fiind recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 6 ani. Nu contine conservanti si zahar (doar cu fructoza).Deficientele im..

20.00lei Fără TVA: 20.00lei

Afișare 1 - 2 din 2 (1 Pagini)