• Sirop Imunostimulent Ingerasul 200 ml - Dacia Plant

Sirop Imunostimulent Ingerasul 200 ml - Dacia Plant

  • Producator:  DaciaPlant
  • Cod Produs:  DAC9
  • Puncte de recompensă:  2 puncte
  • 20.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 40- SAU -

Siropul natural imunostimulent din gama ingerasul este un sirop 100% natural ce actioneaza atat asupra imunitatii organismului, cat si asupra afectiunilor deja contactate ca urmare a slabirii mecanismelor imunitare, fiind recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 6 ani. 

Nu contine conservanti si zahar (doar cu fructoza).

Deficientele imunitare scad rezistenta organismului la infectii care, in acest mod pot fi mult mai usor contactate. Scaderea imunitatii, in general, lasa organismul descoperit in fata afectiunilor, putand fi astfel invadat de microorganisme patogene (bacterii, virusuri, ciuperci), motiv pentru care apare necesitatea stimularii mecanismelor naturale de aparare.

Indicatii/Actiuni - Ajuta la:

  • Functionarea normala a sistemului imunitar (sustine organismul in lupta impotriva virusurilor, bacteriilor si ciupercilor) la nivelul tuturor aparatelor si sistemelor (respirator, urinar, digestiv).

Ingrediente: 

Sirop de fructoza 70%, echinacea (Echinacea purpurea) - extract hidroalcoolic cu 4% polifenoli din parti aeriene (60%); astragalus (Astragalus membranaceus) - extract hidroalcoolic 10:1 din radacini (20%); soc (Sambucus nigra) - fructe (20%); uleiuri esentiale (0,005%) din: brad (Abies alba), lamaie (Citrus limonum), salvie (Salvia officinalis).

Mod de administrare:

Copii sub 1 an: cate 2,5 ml de sirop de 3 ori pe zi, la recomandarea medicului.

Copii 1 - 3 ani: cate 2,5 ml de sirop de 3 ori pe zi.

Copii 4 - 6 ani: cate 5 ml de sirop de 3 ori pe zi.

Siropul se administreaza ca atare sau diluat in 50 ml de ceai sau apa (1/4 de pahar), cu 30 de minute inaintea mesei.

Se administreaza cu prudenta la copii aflati sub tratament cu medicamente imunosupresoare (scade eficienta tratamentului) si anticoagulante (poate creste riscul de sangerare).

Copii cu diabet zaharat trebuie sa reduca din alimentatia zilnica echivalentul de hidrati de carbon corespunzator cantitatii de fructoza din sirop (5ml sirop contin 3,5 grame fructoza).

Se recomanda utilizarea siropului pe o perioada de minim 3 luni de zile si maxim 6 luni de zile, dupa care se face o luna pauza, apoi administrarea se poate relua.

Contraindicatii: 

Febra peste 38 grade Celsius, boli autoimune, transplant de organe, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: imunostimulator