• Tussinon 40 capsule - Farmaclass

Tussinon 40 capsule - Farmaclass

  • Producator:  FarmaClass
  • Cod Produs:  FMC71
  • Puncte de recompensă:  2 puncte
  • 18.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 36- SAU -

Tussinon 40 capsule - Farmaclass

Tussinon capsule asigură fluidizarea secrețiilor mucoasei și favorizează expectorația. Tussinon capsule contribuie la menținerea stării de sănătate a căilor respiratorii și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Plantele din compoziția sa au fost atent selecționate și asigură o acțiune complexă, balsamică, emolientă și protectoare a tractului respirator. Thymus vulgaris (cimbru) și Plantago laceolata (pătlagina) calmează tusea, favorizând expectorația. Ribes nigrum (coacăz) pe lângă aportul important de vitamina C, ajută la eliminarea manifestărilor alergice ce pot acompania tusea. Extractul de Sambucus nigra (flori de soc) fluidifică secrețiile mucoase bronhice.

Formula sa, îmbogățită cu ulei esențial de Mentă, completează eficiența principiilor active, conferind produsului un efect benefic în calmarea tusei. Substanțele active din plante calmează tusea, favorizând expectorația.

Aduce un aport important și necesar de vitamina C; ajută la eliminarea manifestărilor alergice ce pot acompania tusea. Fluidifică secrețiile bronhice, fiind un foarte bun agent în calmarea acceselor de tuse.

Recomandări: Tussinon ajută în cazul afecțiunilor respiratorii acute sau cronice, însoțite de tuse productivă sau seacă.

Doza recomandată: 3cps/zi, administrate dimineața, la prânz și seara, în timpul meselor.

Producator: Farma Class Industry Romania

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: tussinon, tuse, antitusiv, expectorant