• Tussinon junior sirop 100 ml - Farmaclass

Tussinon junior sirop 100 ml - Farmaclass

  • Producator:  FarmaClass
  • Cod Produs:  FMC24
  • Puncte de recompensă:  1 puncte
  • 12.70lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 26- SAU -

Tussinon junior sirop 100 ml Farmaclass este eficient in tuse.

Tussinon junior sirop cu miere, este recomandat în special la copii, pentru a combate tusea ce însoțește diferitele afecțiuni ale căilor respiratorii: bronșite, traheite, faringite, pneumonii acute si cronice.
Extractul de Hedera helix (iederă) are efecte dovedite asupra afecțiunilor căilor respiratorii. Este expectorant, mucolitic, bronhospasmolitic, toate acestea ducând la un foarte bun efect de calmare a tusei. Eficacitatea sa este marită de asocierea cu extracte din: Grindelia robusta, Plantago sp. (pătlagină), Thymus vulgaris (cimbru), Turiones pini (muguri de pin) într-un amestec de sirop cu miere. Speciile de plante au fost atent selecționate datorită efectelor: bronhospasmolitic, expectorant, antiinflamator, de fluidificare a secrețiilor bronhice. Mierea de albine intervine ca un foarte bun emollient al tractului respirator.
De aceea Tussinon junior este eficient pentru calmarea tusei ce însoțește stările de răceală, gripă, viroză respiratorie la copii.   

Recomandări

Tuse de diverse etiologii.

Ingrediente

Un flacon contine: Hedera helix (iedera) extract - 3 mg, gridelia robusta extract - 4 mg, plantago ovata (patlagina) extract - 7mg, thymus vulgaris (cimbru) extract - 3 mg, turiones pini (muguri de pin) extract - 3 mg, miere de albina - 20 mg.

Mod de administrare :

Conform dozei recomandate pe grupe de varsta, Tussinon Junior se administreaza inainte de masa, cu ajutorul linguritei dozatoare.

Copii 1 -3 ani: cate 2,5 ml de sirop de 2 ori pe zi.

Copii 3 - 7 ani: cate 5,0 ml de sirop de 2 ori pe zi.

Copii >7 ani: cate 7,5 ml de sirop de 2 ori pe zi.

A se agita inainte de administrare.

Nu  contine zahar. Nu contine alcool. Se administreaza nediluat.

Mod de prezentare : Flacon 100 ml sirop.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: tuse, bronsite, traheite, faringite, pneumonii acute, cronice