• TUTUNSTOP 40 COMPRIMATE - HOFIGAL

TUTUNSTOP 40 COMPRIMATE - HOFIGAL

  • Producator:  Hofigal
  • Cod Produs:  HOF20
  • Puncte de recompensă:  1 puncte
  • 15.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 30



- SAU -
TutunStop de la Hofigal este destinat fumătorilor, pe de o parte pentru proprietăţile de inhibare a dorinţei de a fuma, şi pe de altă parte pentru menţinerea integrităţii funcţiilor fiziologice ale organismului la persoanele dependente de fumat. Preparatul este benefic pentru persoanele dependente de nicotină şi reprezintă modalitatea optimă de reducere a numărului de ţigări pe zi sau renunţarea la ţigară. Prin asocierea extractelor din compoziţie se realizează un fitocomplex cu rol important în ameliorarea simptomelor de sevraj tabacic caracteristice abuzului de tutun şi revenirea la normal a funcţiilor metabolice ale organismului.
Recomandări: Se recomandă persoanelor care doresc să renunţe la fumat, deoarece produsul provoacă dezgust pentru tutun (ţigara nu va mai avea aroma obişnuită) şi ajută la depăşirea fazei de dependenţă.
Mod de administrare: câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, în cure de minimum 3 luni. Curele sunt de lungă durată, de la caz la caz.
Compoziție: un comprimat conţine 250 mg extract uscat din fructe de armurariu (Cardui marianae fructus), 250 mg extract uscat din fructe de cătină (Hippophae fructus), 200 mg extract uscat din rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix), 100 mg pulbere fruct de ardei (Capsicii fructus), 100 mg pulbere de trei fraţi pătaţi (Violae tricoloris herba), 100 mg extract uscat din fructe de zmeur (Rubii idaei fructus), 50 mg extract uscat de mentă (Menthae herba), 5 mg coenzima Q10  şi excipienţi (hidroxipropilmetilceluloză, talc, stearat de magneziu, aerosil) până la 1100 mg.
Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 40 comprimate (4 blistere, 10 comprimate /blister).
Produsul NU contine lactoza!
*Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: tutun stop