• Ulei de masline BIO extravirgin 500ml - Critida

Ulei de masline BIO extravirgin 500ml - Critida

 • 38.00lei
 •  TVA Inclus

 • Prețul în puncte de recompensă: 76- SAU -
Uleiul de măsline organic Critida, este un ulei de măsline unic produs în sudul Cretei. Are o culoare verde strălucitoare și un gust excelent.In procesul de producție, recoltare și prelucrare se exclude utilizarea substanțelor chimice (de exemplu, pesticide, îngrășăminte), dar si în toate etapele de producție ale uleiului de măsline. Această metodă are ca rezultat producerea acestui ulei organic excelent cu calitate unică.
Ulei de măsline organic este produs de Asociația Producătorilor de produse organice din sudul Cretei, cu premii internaționale de calitate, cu perfectionate metode de producție ecologică.
Uleiul organic de măsline extra virgin, este produs din prima presare a măslinelor și conține mai puțin de 0,5% aciditate. Acest ulei este renumit pentru calitatea sa, cu un gust minunat. Produsele  sunt naturale, fara chimicale, delicioase, cu aromă plăcută caracteristică și valoare nutritivă ridicată.
Folosit in mod ideal in salate proaspete, pește și legume, pentru gătit legume, paste și carne.
Informații nutriționale:
Valorile zilnice sunt bazate pe o dieta de 2.000 de calorii.Cantitate: 100 ml (91,6 g).
 • Energie : 3450 kJ / 824 kcal (% Valoare zilnică );
 • Total de grăsimi   91,6 g.  21%;
 • Grăsimi saturate - 12,6 g. 9%;
 • Grăsimi polinesaturate   6,8 g.;
 • Acizi grași mononesaturați   72,2 g.;
 • Colesterol - 0 mg;
 • Sodiu - 0 mg;
 • Total carbohidrați - 0 mg;
 • Proteină - 0 mg.
Mod de pastrare: A Se pastra la loc intunecos.
Importator: Erosso Bio S.R.L

Producator : Critida S.A.

CRITIDA S.A. este o societate de familie cu o experiență îndelungată și multe cunoștințe pentru producerea uleiului de măsline. A fost înființată în anul 1998 în Iraklion - Creta, în scopul standardizării și comercializării uleiului de măsline. Se specializează în comercializarea a două categorii de ulei de măsline standardizat: extra virgin și biologic. De asemenea, produce și comercializează pastă de măsline, măsline și produse delicatese, care combină uleiul de măsline extra virgin cu ierburile tradiționale cretane precum aroma de cimbru, rozmarin, usturoi și paprika. Toate produsele companiei sunt testate pentru calitatea lor de către personal cu înaltă calificare, în conformitate cu standardele internaționale și europene.

Critida S.A. este certificată de DIO pentru standardizarea și comercializarea uleiului organic de măsline din 1999 ,a fost premiată de multe ori pentru produsele sale de la Concursurile specializate in domeniu, naționale și internaționale. De asemenea, dezvoltată o activitate de export semnificativă pe piețele internaționale precum Germania, Danemarca, Suedia, Olanda și Japonia și participă anual la târguri de produse alimentare și băuturi din Grecia și din străinătate.

Calitatea produselor, cercetarea continuă pentru îmbunătățirea lor, respectul față de consumator și mediul înconjurător, contribuția societății, prin intermediul organizațiilor caritabile, sunt principiile și valorile de bază de succes al Companiei.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: ulei de masline