• Ulei de masline extra virgin Drop of Gods 1L- Critida

Ulei de masline extra virgin Drop of Gods 1L- Critida

  • 67.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 134- SAU -
Uleiul de masline extra virgin este un suc natural obținut din presarea măslinelor. Grecia produce anual 400.000 de tone de ulei, ocupand locul al treilea, cu cea mai mare producție de ulei anual. Uleiul de măsline extra virgin produs de Critida este unic, deoarece nu conține substanțe chimice și îngrășăminte sintetice. Ca rezultat păstrează toate ingredientele naturale ale măslinei și o aromă specială. Sucul de masline este extras prin presiune la rece și îmbuteliat sub strictă supraveghere și control al calității, în conformitate cu toate standardele europene. Acest excelent ulei este renumit pentru calitatea sa și un gust minunat. Produsele sunt naturale, fara chimicale, delicioase, cu aromă plăcută caracteristică și valoare nutritivă ridicată.Calitatea fină a acestui uleiul de măsline  extra virgin,din soiul „koroneiki“ 100% ,este premiata in diverse festivaluri  cu multiple premii la  concursuri nationale si internationale.
Creta este singura regiune la nivel european, care este instituita cu premiu special“BEST OF CRETE” la concursul «TerraOlivo»,din Israel,fiind unul dintre cele mai mari competiții pentru uleiul de măsline din lume și cel mai mare concurs din Marea Mediterană.  Parametri geografici ai zonei, fiind aflat la punctul sudic al continentului european, cultivat cu măsline, contribuie  la crearea unui microclimat special pentru dezvoltarea culturilor de acest fel si care nu se găsește în orice altă regiune din Creta și nici din Grecia, în general.
Zona este de câmpie deluroasă, cu o altitudine medie de 150 de metri. Solurile sunt de compoziție medie și sunt caracterizate ca fiind argiloase. Compozitia calcaroasa, cu un conținut de CaCO3 de 30-50%,  moderată până la redusă în materie organică (0,8-1,2%). Iar pH-ul este neutru până la slab alcalin.
In plus, precocitatea soiului coincide cu  perioada  de creștere si coacere  a fructelor cu timpul de expunere maximă a măslinelor la lumina soarelui și care imbogatesc componentele aromatice ale măslinei.
Are aciditate scăzută (mai puțin de 0,6%), valori foarte scăzute ale indicilor de absorbție (K232, K270),cu deviația coeficientului de absorbție  și numărul de peroxizi.
Datorită condițiilor uscate  din,Iraklion,Creta de Sud, conținutul de acizi grași nesaturați este crescut, făcând un ulei de masline extra virgin, cu o valoare nutritivă ridicată.
Folosit in mod ideal in salate proaspete, pește și legume, pentru gătit legume, paste și carne.
Valori nutriționale :
Valorile zilnice sunt bazate pe o dieta de 2.000 de calorii. Cantitate: 100 ml (91,6 g).
  • Energie : 3450 kJ / 824 kcal (% Valoare zilnică )
  • Total de grăsimi - 91,6 g. 21% Grăsimi saturate - 12,6 g. 9% Grăsimi polinesaturate - 6,8 g.
  • Acizi grași mononesaturați - 72,2 g. Colesterol - 0 mg Sodiu - 0 mg
  • Total carbohidrați - 0 mg
  • Proteină - 0 mg
Mod de pastrare: Se pastreaza la loc racoros si intunecat.
Importator: Erosso Bio S.R.L

Producator : Critida S.A.

CRITIDA S.A. este o societate de familie cu o experiență îndelungată și multe cunoștințe pentru producerea uleiului de măsline. A fost înființată în anul 1998 în Iraklion - Creta, în scopul standardizării și comercializării uleiului de măsline. Se specializează în comercializarea a două categorii de ulei de măsline standardizat: extra virgin și biologic. De asemenea, produce și comercializează pastă de măsline, măsline și produse delicatese, care combină uleiul de măsline extra virgin cu ierburile tradiționale cretane precum aroma de cimbru, rozmarin, usturoi și paprika. Toate produsele companiei sunt testate pentru calitatea lor de către personal cu înaltă calificare, în conformitate cu standardele internaționale și europene.

Critida S.A. este certificată de DIO pentru standardizarea și comercializarea uleiului organic de măsline din 1999 ,a fost premiată de multe ori pentru produsele sale de la Concursurile specializate in domeniu, naționale și internaționale. De asemenea, dezvoltată o activitate de export semnificativă pe piețele internaționale precum Germania, Danemarca, Suedia, Olanda și Japonia și participă anual la târguri de produse alimentare și băuturi din Grecia și din străinătate.

Calitatea produselor, cercetarea continuă pentru îmbunătățirea lor, respectul față de consumator și mediul înconjurător, contribuția societății, prin intermediul organizațiilor caritabile, sunt principiile și valorile de bază de succes al Companiei.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: otet