Uleiuri volatile si esentiale

Uleiuri volatile si esentiale

      Uleiurile esențiale sau volatile sunt, în general, produse sigure deoarece au puține contraindicații și măsuri de siguranță. Atunci când sunt folosite cu responsabilitate si in cunostinta de cauza nu pot decat sa ne amelioreze stilul de viata atat din punct de vedere  fizic, moral cat si spiritual. Sunt usor de folosit si au un spectru larg de utilizare. Sunt utilizate cu succes in industria cosmetica bio si nu numai, in remedii prin infuzie, bai de relaxare, aromoterapie, iar unele dintre ele se pot utiliza si intern pentru diverse afectiuni, sub atenta supraveghere a unui medic de specialitate.

     

       Uleiurile volatile si esențiale sunt extracte foarte concentrate din plante aromatice, care oferă regenerare, întărire și echilibrare, cu efecte secundare minime, uneori inexistente. În foarte multe dintre situații, una sau două picături sunt suficiente pentru a obține efectul dorit. Și dacă avem în vedere faptul că într-o picătură de ulei de trandafir se află petalele de la 50 de trandafiri, este evidentă potența lor.


Comparare Produse (0)
Acceptarea emotiilor ulei esential 10 ml - Life Bio

Acceptarea emotiilor ulei esential 10 ml - Life Bio

Acceptarea emotiilor ulei esential 10 ml - Life BioBeneficii:susține imunitatea;sănătatea sistemului cardiovascular;efect tonic;susține capacitatea de muncă mentală;contribuie la adaptarea corpului în condiții extreme și stresante;susține funcția mentală și cognitivă;susține calmul, relaxarea.Mod de utilizare:Se iau câte 3-4 picaturi de 2 ori pe zi..

86.00lei Fără TVA: 86.00lei

Alcooldren 120 cps - Life Bio

Alcooldren 120 cps - Life Bio

Alcooldren 120 cps - Life BioEste un produs destinat în principal consumatorilor, ocazionali sau constanți de alcool. Componentele sale sunt gândite așa încât să diminueze dependența de această substanță, să accelereze procesul de eliminare alcoolului din organism și să stimuleze refacerea ficatului și a sistemului nervos.ALCOOLDREN are patru ingre..

85.00lei Fără TVA: 85.00lei

Antistres, ulei esential 10 ml - Life Bio

Antistres, ulei esential 10 ml - Life Bio

Antistres, ulei esential 10 ml - Life BioBeneficii:are efect plăcut și calmant asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale;susține rezistența organismului în condiții severe de mediu;susține sistemul imunitar;susține apărarea naturală a organismului.Mod de utilizare:Se iau câte 3-4 picaturi de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil înt..

38.00lei Fără TVA: 38.00lei

Anxiodren, ulei esential 10 ml - Life Bio

Anxiodren, ulei esential 10 ml - Life Bio

Anxiodren, ulei esential 10 ml - Life BioBeneficii:susține funcția mentală;susține sănătatea menstruală și sexuală masculină;susține funcția inimii;susține rezistența organismului în condiții ambientale severe;susține funcțiile de purificare ale organismului;susține metabolismul grăsimilor și al glucidelor;este util în cazul microorganismelor nepri..

62.00lei Fără TVA: 62.00lei

Arbore de ceai 30 capsule - Life Bio

Arbore de ceai 30 capsule - Life Bio

Arbore de ceai 30 capsule - Life BioBeneficii:Floarea-soarelui: ajutor organismul în caz de efort și stres, susține sistemul imunitar.Arbore-de-ceai: conține antioxidanți care pot protejat de acțiunea radicalilor liberi în caz de aport alimentar insuficient; protejează de acțiunea radicalilor liberi datorați stresului, alcoolismului, expunerii la r..

35.00lei Fără TVA: 35.00lei

Calm, ulei esential 10 ml - Life Bio

Calm, ulei esential 10 ml - Life Bio

Calm, ulei esential 10 ml - Life BioBeneficii:susține respirația;susține rezistența organismului în condiții severe de mediu;util in simptomele asociate menopauzei;ajutor în ciclul premenstrual;susține digestia și confortul digestiv;folosit în mod tradițional pentru a susține funcționarea ficatului și a bilei;este util în cazul microorganismelor ne..

49.00lei Fără TVA: 49.00lei

Cimbru 30 capsule - Life Bio

Cimbru 30 capsule - Life Bio

Cimbru 30 capsule - Life BioBeneficii:Cimbru-de-cultură:contribuie la apărarea naturală a organismului; susține sistemul imunitar; conține antioxidanți care contribuie la protejarea celulelor și țesuturilor de acțiune a radicalilor liberi; calmant pentru gât și piept; contribuie la o respirație proaspătă; util pentru căile respiratorii; susține exp..

35.00lei Fără TVA: 35.00lei

Detox, ulei esential 10 ml - Life Bio

Detox, ulei esential 10 ml - Life Bio

Detox, ulei esential 10 ml - Life BioDetoxifierea este procesul natural de mobilizare şi eliminare a toxinelor din organism. Zilnic, eliminăm toxine prin intermediul colonului, rinichilor, ficatului, plămânilor şi pielii, organismul uman având căi uimitoare de auto-reglare. Este adevărat, însă, că uneori capacitatea de detoxifiere a corpului nostru..

69.00lei Fără TVA: 69.00lei

Energizare, ulei esential 10 ml - Life Bio

Energizare, ulei esential 10 ml - Life Bio

Energizare, ulei esential 10 ml - Life BioBeneficii:susține nivelul de energie al organismului;susține apărarea organismului și sistemul imunitar;vitalizează sistemul nervos.Mod de utilizare:Se iau câte 3-4 picaturi de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.Ingred..

38.00lei Fără TVA: 38.00lei

Gandire clara, ulei esential 10 ml - Life Bio

Gandire clara, ulei esential 10 ml - Life Bio

Gandire clara, ulei esential 10 ml - Life BioBeneficii:susține imunitate și apărarea naturală a organismului;susține relaxarea optimă și somnul sănătos;susține apărarea naturală a sistemului imunitar.Mod de utilizare:Se iau câte 3-4 picaturi de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriț..

37.00lei Fără TVA: 37.00lei

Meditatie, ulei esential 5 ml - Life Bio

Meditatie, ulei esential 5 ml - Life Bio

Meditatie, ulei esential 5 ml - Life BioMeditația este un fenomen mental și deopotrivă biofizic. Este o stare de atenție asupra unui gând, dar poate fi și asupra conștientului, subconștientului sau a supraconștientului. Cel mai interesant este că meditația implică atenția spre gândirea însăși, dar fără a te lăsa dus de gânduri. Cu alte cuvine, medi..

50.00lei Fără TVA: 50.00lei

N-Biot 1 C 30 capsule - Life Bio

N-Biot 1 C 30 capsule - Life Bio

N-Biot 1 C 30 capsule - Life BioBeneficii:Dafin: contribuie la eliminarea microorganismelor neprietenoase. Salvie: susține sistemul imunitar. Rozmarin: conține antioxidanți care pot proteja celulele și țesuturile de acțiunea radicalilor liberi.Ingrediente/capsulă:Ulei rafinat de Floarea-soarelui (Helianthus annuus): 412,5 mg; uleiuri esențiale de: ..

38.00lei Fără TVA: 38.00lei

N-Biot 1 C Digestiv 30 capsule - Life Bio

N-Biot 1 C Digestiv 30 capsule - Life Bio

N-Biot 1 C Digestiv 30 capsule - Life BioBeneficii:Oregano: contribuie la confortul digestiv și susține digestia; contribuie la funcționarea normală a vezicii biliare.Mentă: utilă în caz de flatulență și spasm abdominal; utilă în indigestie; susține digestia și sănătatea intestinală. Fenicul: susține digestia și eliminarea, susține sănătatea tractu..

38.00lei Fără TVA: 38.00lei

N-Biot 1 C Respirator 30 capsule - Life Bio

N-Biot 1 C Respirator 30 capsule - Life Bio

N-Biot 1 C Respirator 30 capsule - Life BioBeneficii:Eucalipt: uleiul esențial este util organismului în lupta cu microorganismele neprietenoase, susține sănătatea aparatului respirator, ajută la funcționarea optimă a acestuia. Salvia: are efect plăcut și calmant pentru gât, faringe și corzi vocale; este utilă în caz de iritație a gâtului.Ingredien..

38.00lei Fără TVA: 38.00lei

N-Biot 1C Urinar 30 capsule - Life Bio

N-Biot 1C Urinar 30 capsule - Life Bio

N-Biot 1C Urinar 30 capsule - Life BioBeneficii:Ienupăr: susține funcția excretorie a rinichilor; susține eliminarea pe cale renală a apei. Arbore-de-ceai: susține imunitatea și apărarea organismului.Ingrediente/capsulă:Agent de încărcare: ulei rafinat de Floarea-soarelui (Helianthus annuus); capsulă de gelatină moale; uleiuri esențiale de: Oregano..

38.00lei Fără TVA: 38.00lei

N-Vir 10 Forte 30 capsule - Life Bio

N-Vir 10 Forte 30 capsule - Life Bio

N-Vir 10 Forte 30 capsule - Life BioN-VIR 10 FORTE este o combinație de uleiuri esențiale cu un efect antiviral sinergic. Această formulă a fost creată pornind de la următoarea observație științifică: Uleiurile antiseptice, cum ar fi cele de oregano, eucalipt, arbore de ceai sau salvie, sunt mult mai puternice în amestec decât luate individual! Împ..

37.50lei Fără TVA: 37.50lei

Oregano salbatic 30 capsule - Life Bio

Oregano salbatic 30 capsule - Life Bio

Oregano salbatic 30 capsule - Life BioBeneficii:Oregano: contribuie la funcționarea normală a vezicii biliare; contribuie la confortul digestiv și susține digestia; susține sănătatea organelor respiratorii; menține sănătatea femeilor; susține sănătatea cardiovasculară; contribuie la elasticitatea și rezistența vaselor de sânge și a pereților capila..

34.50lei Fără TVA: 34.50lei

Protectie, ulei esential 10 ml - Life Bio

Protectie, ulei esential 10 ml - Life Bio

Protectie, ulei esential 10 ml - Life BioBeneficii:susține funcția mentală;susține sănătatea plămânilor;susține funcția inimii și nivelul normal de colesterol din sânge;susține sănătatea si confortul articulațiilor;susține sănătatea menstruală și sănătatea sexuală masculină;are efect tonic, susține capacitatea de muncă mentală;susține rezistența fi..

100.00lei Fără TVA: 100.00lei

Relaxare, ulei esential 10 ml - Life Bio

Relaxare, ulei esential 10 ml - Life Bio

Relaxare, ulei esential 10 ml - Life BioBeneficii:contribuie la relaxarea optimă;ajuta la somnul de calitate;susține calmul în caz de tensiune, iritabilitate, stare de neliniște;contribuie la circulația sângelui;susține starea de bine;susține funcționarea sistemului nervos;susține funcția cardiovasculară.Mod de utilizare:Se iau câte 3-4 picaturi de..

50.00lei Fără TVA: 50.00lei

Revigorare, ulei esential 10 ml - Life Bio

Revigorare, ulei esential 10 ml - Life Bio

Revigorare, ulei esential 10 ml - Life BioBeneficii:susține microcirculația sângelui;este utilă în cazul senzației de picioare grele;susține remineralizarea oaselor cu structura modificată cauzată de menopauză;funcționarea nomală a stomacului și a tractului intestinal;susține funcția inimii și nivelul normal de colesterol din sânge;susține funcția ..

62.00lei Fără TVA: 62.00lei

Somn profund, ulei esential 10 ml - Life Bio

Somn profund, ulei esential 10 ml - Life Bio

Somn profund, ulei esential 10 ml - Life BioBeneficii:susține apărarea naturală a organismului;susține sistemul imunitar în condiții ambientale severe.Mod de utilizare intern:Se iau câte 3-4 picaturi de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.Ingrediente - Uleiuri ..

68.00lei Fără TVA: 68.00lei

Tamaie sacra 30 capsule - Life Bio

Tamaie sacra 30 capsule - Life Bio

Tamaie sacra 30 capsule - Life BioUlei rafinat de Floarea-soarelui (Helianthus annuus): 356,4 mg; ulei esențial de Arbore de Tămâie-sacră (Boswellia sacra): 162 mg; capsulă moale (gelatină); ulei din sâmburi de Struguri (Vitis vinifera): 16,2 mg; ulei de Argan (Argania spinosa): 5,4 mg.Mod de utilizare:Câte o capsulă de 2 ori pe zi.Prezentare:Flaco..

56.00lei Fără TVA: 56.00lei

Ulei de catina pur 30 capsule - Life Bio

Ulei de catina pur 30 capsule - Life Bio

Ulei de catina pur 30 capsule - Life BioContribuie la apărarea naturală a organismului și susține sistemul imunitar;Contribuie la funcționarea normală a mucoaselor;Ajută la menținerea sănătății pielii;Susține activitatea tractului intestinal;Susține metabolismul;Susține sistemul cardiac.Ingrediente/capsulă:Ulei obținut prin presare la rece din fruc..

56.00lei Fără TVA: 56.00lei

Ulei esential de Arbore de Ceai 10ml - Mystique Seeds

Ulei esential de Arbore de Ceai 10ml - Mystique Seeds

Pământul este inzestrat cu putere naturală de vindecare și este posibil să nu existe un exemplu mai bun în acest sens decât arborele de ceai. Se purifică pe măsură ce se vindecă și este o necesitate pentru orice cabinet de medicină de origine sau trusă de prim ajutor.Numit pentru prima dată și descris în 1770 de căpitanul Cook, Tea Tree a fost iniț..

29.00lei Fără TVA: 29.00lei

Ulei esential de Bergamota 10ml - Mystique Seeds

Ulei esential de Bergamota 10ml - Mystique Seeds

Când viața se simte dezordonată, acest ulei esential de Bergamota poate ajuta la ameliorarea gândurilor împrăștiate în timp ce promovează concentrarea și claritatea. Difuzarea Bergamotei cu lavanda înainte de culcare poate duce la vise dulci și o trezire odihnitoare. Aroma curată de citrice înălțătoare îți va lumina ziua și va spori sentimentele de..

18.00lei Fără TVA: 18.00lei

Ulei esential de Brad Siberian 100% Natural 10 ml - Life Bio

Ulei esential de Brad Siberian 100% Natural 10 ml - Life Bio

ULEI ESENȚIAL INTEGRAL DE BRAD SIBERIAN (NEFRACȚIONAT)Originar din Siberia, așa cum o arată și numele, bradul siberian a fost aclimatizat și la noi. De ce? Pentru că este o întruchipare a pomului de Crăciun: cu cetini foarte dese, de un verde viu și cu o mireasmă de vis. This mireasmă de vis această dată chiar de uleiul volatil la care vom face ref..

28.00lei Fără TVA: 28.00lei

Ulei esential de Cedru Atlas 10ml - Mystique Seeds

Ulei esential de Cedru Atlas 10ml - Mystique Seeds

Uleiul esential de cedru atlas duce cu gandul la ceva magnific datorita copacului Cedru Atlas care creste maiestos in muntii Atlas.Acest copac in mediul natural fara sa intervina omul sau alte dezastre naturale majore poate traii milenii.Uleiul esential de cedru atlas se foloseste in cosmeticele masculine de cele mai multe ori dar si in numeroase a..

15.00lei Fără TVA: 15.00lei

Ulei esential de Citronella 10ml - Mystique Seeds

Ulei esential de Citronella 10ml - Mystique Seeds

Poate că primul lucru la care te gândești când înveți despre uleiul esențial Citronella este la gazele care zboară cand esti intr-un camping. Este adevărat că Citronella este un agent extrem de eficient împotriva țânțarilor și a altor insecte neplăcute, dar are și o mulțime de alte utilizări.Citronella este folosită frecvent în săpunuri, detergenți..

18.00lei Fără TVA: 18.00lei

Ulei esential de Cuisoare 10ml - Mystique Seeds

Ulei esential de Cuisoare 10ml - Mystique Seeds

Exotic și picant, uleiul esențial de cuisoare are o serie de proprietăți diverse. Cuisoarele sunt mugurii de flori nedeschise ai unui copac originar din Insulele Molucca din Indonezia și sunt folosiți în mod obișnuit ca mirodenii.Dacă aveți o liniște în ziua dumneavoastra, aroma caldă a uleiului esențial de cuisoare poate inspira activitate și acți..

16.00lei Fără TVA: 16.00lei

Ulei esential de Eucalipt 10ml - Mystique Seeds

Ulei esential de Eucalipt 10ml - Mystique Seeds

Când ati aflat despre numeroasele proprietăți medicinale și vindecătoare ale uleiurilor esențiale pentru prima dată, eucaliptul a făcut parte probabil din introducere. Este un ulei puternic cu o abundență de proprietăți terapeutice și este un plus semnificativ la orice ulei de masaj.Diferența principală a Globulus și a altor sub-specii de eucalipt ..

16.00lei Fără TVA: 16.00lei

Ulei esential de Frankincense (Tamaie) 5ml - Mystique Seeds

Ulei esential de Frankincense (Tamaie) 5ml - Mystique Seeds

Boswellia carteri este un arbust cu frunze penate abundente şi flori albe sau roz pal. Când scoarţa arbustului este tăiată, copacul secretă o răşină pentru a-şi vindeca rana. Lichidul scurs se întăreşte la aer în câteva săptămâni. Frankincense este cunoscut şi sub denumirea de tămâie sau olibanum. Multe răşini sunt denumite tămâie, însă cea or..

20.00lei Fără TVA: 20.00lei

Ulei esential de Grapefruit 10ml - Mystique Seeds

Ulei esential de Grapefruit 10ml - Mystique Seeds

Uleiul esential de grapefruit este sinonim cu viață și prietenie. Grapefruit-ul este recoltat dintr-un copac sub-tropical care crește în înălțime de 30 până la 50 de metri și produce flori albe aromate care se dezvoltă în fructe mari galbene.Coaja este îndepărtată și presată la rece pentru a extrage uleiul esențial. Are o consistență subțire și are..

18.00lei Fără TVA: 18.00lei

Ulei esential de Lamaie 10ml - Mystique Seeds

Ulei esential de Lamaie 10ml - Mystique Seeds

Există un motiv pentru care sunt adăugate parfumuri de lămâie la multe produse de curățare pentru uz casnic. Esența sa naturală și aroma crocantă sunt minunate si proaspete. Așa că săriți de la produsele chimice și încercați lamaia.Uleiul esențial de lămâie poate ridica stările sufletești și inspiră gândirea pozitivă.Pomii de lămâie ating aproximat..

13.00lei Fără TVA: 13.00lei

Ulei esential de Lavanda 10ml - Inima Verde

Ulei esential de Lavanda 10ml - Inima Verde

Probabil unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale din toate timpurile, lavanda are o chimie naturală fermecătoare care încântă mintea și corpul.Dacă vă simțiți agitați sau stresați, inhalați calm aroma bogată și dulce-erbacee a lavandei si vă poate topi grijile. Deși înregistrările istorice nu reprezintă exact momentul în care au fost descop..

15.00lei Fără TVA: 15.00lei

Ulei esential de Lavanda 10ml - Mystique Seeds

Ulei esential de Lavanda 10ml - Mystique Seeds

Probabil unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale din toate timpurile, lavanda are o chimie naturală fermecătoare care încântă mintea și corpul.Dacă vă simțiți agitați sau stresați, inhalați calm aroma bogată și dulce-erbacee a lavandei si vă poate topi grijile. Deși înregistrările istorice nu reprezintă exact momentul în care au fost descop..

18.00lei Fără TVA: 18.00lei

Ulei esential de Lavanda 20ml - Inima Verde

Ulei esential de Lavanda 20ml - Inima Verde

Probabil unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale din toate timpurile, lavanda are o chimie naturală fermecătoare care încântă mintea și corpul.Dacă vă simțiți agitați sau stresați, inhalați calm aroma bogată și dulce-erbacee a lavandei si vă poate topi grijile. Deși înregistrările istorice nu reprezintă exact momentul în care au fost descop..

28.50lei Fără TVA: 28.50lei

Afișare 1 - 36 din 63 (2 Pagini)