• VitalVir - energizant 250ml - HealthNutrition

VitalVir - energizant 250ml - HealthNutrition

 • Producator:  HealthNutrition
 • Cod Produs:  HLTHN42
 • Puncte de recompensă:  13 puncte
 • 130.00lei
 •  TVA Inclus

 • Prețul în puncte de recompensă: 260- SAU -

Ce este VitalVir?

VitalVIR - elixir probiotic viu exceptional pentru regenerare celulara. Elixir concentrat de fermentaţie nealcoolică din miere, polen curăţat, propolis şi lăptişor de matcă, cu microorganisme benefice, vitamine, minerale şi ingrediente active vegetale cu o mare valoare nutriţională, care ajută la îmbunătăţirea vitalităţii corpului.

Beneficii ale produsului Vital Vir:

Este un bun stimulent biologic ce aduce beneficii în toate cazurile în care este nevoie de un sprijin de energie şi revitalizare precum optimizarea funcţiilor organismului.

 • Propolisul din compozitie este folosit pentru proprietăţile sale antiseptice şi fungicide pentru tratarea diverselor infecţii.
 • Putere mare antioxidantă datorită antocianinelor şi flavonoidelor
 • cocteil de microorganisme vii probiotice regenerează intestinul
 • întăreşte funcţia pancreasului.
 • intareste sistemul imunologic, oasele , colagenul , şi este puternic antioxidant.

Rol benefic pentru un număr extins de boli, printre care menționăm:

Oboseală cronică şi oboseală în caz senilitate, hiperplazie de prostată, depresie, anemie, extenuare psihico-fizică din cauza stresului, supraefort (sporturi) sau surmenaj intelectual şi toate procesele care au nevoie de un sprijin de refacere şi optimizare a funcţiilor organismului.

Mod de administrare: Cate 5 ml (o jumatate de dop sau o lingurita), de 1-3 ori pe zi, inainte de masa, diluat cu o cantitate redusa de apa. A se agita înainte de folosire. Dupa deschidere, a se consuma in termen de maximum 60 zile.

Ingrediente: Miere, Polen curăţat, Lăptişor de matcă, Propolis, Must de struguri negri fermentat: fără pasteurizare şi ecologic, Bacterii acidolactice (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus lactis, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus), Floare de sare de mare: originară din Oceanul Atlantic, bogată în 86 minerale biodisponibile, Stevia (Stevia rebaudiana): plantă antioxidantă puternică, edulcorant, Glicerină vegetală: aglutinantă, are nutrienţi celulari şi substanţe fitochimice, Clorură de magneziu: sursă de magneziu, esenţială în procesele metabolice şi nervoase şi în asimilarea calciului, Ascorbat de calciu (vitamina C în formă alcalină): vitamină esenţială pentru organism, Vitamina D3: esenţială pentru sistemul musculo-scheletic, absorbţia calciului, sistemul circulator, metabolismul celular, piele, sistemul imunologic, Vitamina B12: importantă pentru metabolism, sistemul imunologic, sistem neuronal. Conţine, de asemenea, următoarele vitamine: vitamina B2, B3, B6 şi B9, Vitamina E şi Vitamina A.

Mod de prezentare: Sticla cu volum net de 250ml.

Produs in UE pentru Health Nutrition

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: vitalitate, energie