• Vitamina C Alcalina 60 capsule - DVR

Vitamina C Alcalina 60 capsule - DVR

  • Producator:  Dvr Pharma
  • Cod Produs:  DVR48
  • Puncte de recompensă:  2 puncte
  • 30.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 60- SAU -

Vitamina C alcalină sub forma de ascorbat de calciu, spre deosebire de vitamina C standard, prezintă avantaje majore. Ea neutralizează aciditatea din fluidele organismului (sânge, plasmă, salivă, lichid interstiţial), nu irită stomacul (nici măcar la doze mari), menţine nivelul pH-ului (la 7,5-7,6). Calciul reţine vitamina C mai mult în celule, amplificând astfel durata şi eficienţa acţiunii acesteia.

Ascorbatul de calciu are mai puţine efecte adverse epigastrice, faţă de vitamina C clasică şi este mult mai bine tolerat de către persoanele sensibile la alimente acide.

Vitamina C alcalină forte reprezintă un supliment alimentar care se distribuie în două variante: sub formă de capsule şi de pulbere. La obţinerea produsului Vitamina C alcalină forte s-au urmărit obţinerea unei biodisponibilităţi asemănătoare celei oferite de către sucurile naturale de citrice. Din acest motiv, vitaminei C i s-a adăugat o sursă de bioflavonoide, respectiv extractul din seminţe de grepfrut.

Vitamina C contribuie la formarea colagenului, pentru funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor, a dinților și gingiilor și a pielii; susține metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos; contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, și la reducerea oboselii și extenuării; crește absorbția fierului; fructele de Portocal-amar, dolomita și extractul de Grapefruit susțin funcția digestivă.

Mod de utilizare: Câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.                            

Ingrediente/capsulă: Dolomită pură cu granulație de max. 250 µ: 300mg; Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract apos cu min 17% acid ascorbic: 180mg*; capsulă tare de gelatină; Portocal-amar (Citrus aurantium), fructe, coajă, pulbere: 75mg; Grapefruit (Citrus maxima), sâmburi, extract apos 4:1:45mg.*Doza maximă: 6 capsule/zi furnizează 183,6mg  vitamina C reprezentând cca 230%VNR (Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).

Precauții și contraindicații: Constipație cronică.  

Prezentare: flacon cu 60 capsule. 

A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. 

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. 

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante  Medicinale și Produse ale Stupului. 

Notificare nr. AA 9238/03.03.2016. 

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: vitamina C, imunitate, sistem imunitar