• S.O.D. & Collagen Complex 80 capsule - Zenyth

S.O.D. & Collagen Complex 80 capsule - Zenyth

 • Producator:  Zenyth
 • Cod Produs:  ZENYTH106
 • Puncte de recompensă:  8 puncte
 • 79.00lei
 •  TVA Inclus

 • Prețul în puncte de recompensă: 158- SAU -
S.O.D. & Collagen Complex 80 capsule - Zenyth
S.O.D. enzima antioxidantă care revitalizează celulele și elimină celulita
Superoxid dismutaza (S.O.D.) este o enzimă antioxidantă remarcabilă. Ea are puterea de a revitaliza celulele și de a neutraliza cei mai periculoși radicali liberi responsabili de îmbătrânirea precoce.
În produsul S.O.D. & Collagen Complex de la Zenyth se găsește SOD B Dimpless® – o sursă naturală de superoxid dismutază extrasă din pepene galben, cu o concentrație de 12.000 UI/g. Aceasta are acțiune dovedită clinic în reducerea celulitei vizibile de pe coapse. Produsul acționează împotriva principalelor cauze ale apariției celulitei, respectiv fibrozarea fibrelor de colagen și hipertrofia celulelor adipoase.
Eficacitatea demonstrată clinic a fost evaluată într-un studiu dublu-orb, randomizat, controlat placebo, efectuat pe 41 de femei (31-50 ani) sub control dermatologic. Consumul zilnic a 40 mg SOD B Dimpless® a indus reducerea vizuală, semnificativă a celulitei de pe coapse, cu 9,5% și 11,3% comparativ cu placebo, după o perioadă de administrare cuprinsă între 28 și 56 de zile. Această îmbunătățire vizibilă a fost observată la 71% dintre femeile participante la studiu.
O capsulă de S.O.D. & Collagen Complex îți furnizează 10 mg SOD B Dimpless®, iar pentru rezultate vizibile în reducerea celulitei se recomandă 4 capsule pe zi, de preferat 2 dimineața și 2 seara.
De ce ai nevoie de colagen după 40 de ani?
Fiind cea mai abundentă proteină din corp, colagenul este cel care menține suplețea și elasticitatea pielii, sănătatea părului și unghiilor. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, colagenul se pierde în proporție de 1% pe an, ceea ce înseamnă că după 40 de ani, organismul deja duce lipsă de colagen. În jurul vârstei de 50 de ani, o femeie a pierdut aproape jumătate din cantitatea de colagen din piele.
S.O.D. & Collagen Complex este o sursă de colagen premium de tip I și III Verisol®, cu acțiune dovedită prin studii științifice. Colagenul hidrolizat contribuie la:
 • Creșterea elasticității pielii.
 • Reducerea ridurilor fine.
 • Îmbunătățirea elasticității și fermității pielii.
 • Creșterea nivelului de hidratare a pielii.
 • Stimularea producției interne de colagen.
 • Încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii.
S.O.D. & Collagen Complex este recomandat cu precădere femeilor peste 40 de ani, la care se pot observa semne de îmbătrânire a pielii. Îmbătrânirea pielii este asociată cu fibrozarea fibrelor de colagen, hipertrofia celulelor adipoase, refacerea celulară redusă, deshidratarea pielii. Or tocmai aici intervine S.O.D. & Collagen Complex de la Zenyth.
Acid hialuronic pentru un plus de hidratare
Și asta nu e tot! Pentru hidratarea pielii, S.O.D. & Collagen Complex vine cu 4 mg de acid hialuronic/capsulă. Ingredient-vedetă în industria cosmetică, acidul hialuronic are rolul de a menține pielea hidratată și ajută la reducerea ridurilor prin efectul de umplere a matricei extracelulare a pielii.
Folosește în fiecare zi S.O.D. & Collagen Complex și pielea ta va fi mai fermă, aspectul de coajă de portocală se va atenua, părul și unghiile tale își vor recăpăta frumusețea!
Ingrediente:
Colagen bovin hidrolizat tip I și III (Verisol®)* – 636 mg/capsulă.
Extract din pepene galben (Cucumis melo), standardizat la min. 12.000 UI/g superoxid dismutază (microîncapsulată cu adaos de ulei de palmier hidrogenat și celuloză microcristalină) * – 10 mg.
Acid hialuronic (hialuronat de sodiu)* – 4 mg.
Capsulă: gelatină.
Proveniență: *UE.
Nu conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!
Mod de administrare:
Adulți: câte 4 capsule pe zi, de preferat 2 dimineața și 2 seara, sau conform recomandării specialistului.
Produsul nu are restricții cu privire la durata de utilizare și nu creează dependență.
Atenționări!
Nerecomandat copiilor, femeilor însărcinate sau celor care alăptează, persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente.
Condiții de păstrare: În flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură.
Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricației (vezi lotul: ziua și luna), în condițiile de păstrare indicate mai sus. A se consuma de preferință înainte de data de: vezi pe capac.
S.O.D. & Collagen Complex este un supliment alimentar.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!
Produs de înaltă calitate, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară SR EN ISO 9001:2015, ISO 22000:2005.
Producător: Zenyth Pharmaceuticals SRL, loc. Alexandru cel Bun, str. Petru Rareș nr. 50A, jud. Neamț, România, tel. 0233.222.203. Produs înregistrat și notificat la SNPMAPS, nr. 11249/2018.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: sod collagen complex, sod, collagen, par, unghii, piele