• UroHelp Forte 30 capsule - Zenyth

UroHelp Forte 30 capsule - Zenyth

 • Producator:  Zenyth
 • Cod Produs:  ZENYTH107
 • Puncte de recompensă:  4 puncte
 • 39.00lei
 •  TVA Inclus

 • Prețul în puncte de recompensă: 78- SAU -
UroHelp Forte 30 capsule - Zenyth
Folosește UroHelp Forte de la primele simptome de infecție urinară!
UroHelp Forte de la Zenyth este un supliment alimentar natural, cu o formulă complexă, ce funcționează ca un antiinflamator și antibiotic/antibacterian/antifungic natural. Datorită formulei complexe, UroHelp previne aderarea bacteriilor la nivelul mucoasei tractului urinar, înmulțirea acestora și grăbește vindecarea infecțiilor, fără a determina creșterea rezistenței factorilor patogeni (ca în cazul antibioticelor clasice).
Extractele de Goldenseal și Astragalus susțin sistemul imunitar, iar scoarța de ulm roșu din UroHelp Forte susține sănătatea intestinală și acțiunea diuretică, facilitând eliminarea toxinelor și curățarea tractului urinar. Acidul hialuronic și n-acetil glucozamina conferă produsului UroHelp Forte de la Zenyth o acțiune reparatoare asupra mucoaselor, prevenind astfel instalarea factorilor patogeni. Datorită conținutului de ghimbir și curcumină, UroHelp Forte diminuează durerea și scade inflamația.
Tipuri de infecții urinare în funcție de zona afectată:
Uretrită – afectează uretra.
Cistită – afectează vezica urinară.
Nefrite – afectează aparatul urinar superior – uretere, rinichi.
Simptomele includ disconfort în timpul urinării, urinări frecvente, incontinență urinară, creșterea numărului de micțiuni în timpul nopții, reflux uretro-genital, dureri (suprapubiene, lombare), febră sau frisoane.
Care sunt cauzele infecțiilor urinare?
Infecțiile urinare apar ca reacție la pătrunderea și fixarea în mucoasa tractului urinar a unui factor patogen – bacterii, fungi, virusuri – ce se pot insera pe cale ascendentă  (prin uretră către vezică, ureter și rinichi) sau pe cale sangvină (de la un alt focar aflat în organism).
Care sunt  indicațiile UroHelp Forte?
 • Infecții urinare, efect de antibiotic natural.
 • Acțiune antibacteriană/antifungică.
 • Prevenirea aderării bacteriilor la mucoasa tractului urinar și a multiplicării acestora.
 • Întărirea/modularea sistemului imunitar.
 • Acțiune calmantă (emolientă, antiiritativă) la nivelul căilor urinare.
Produsul are acțiune reparatorie asupra mucoasei, ușor efect diuretic, ușor acidifiant al urinei. De asemenea, produsul este un bun antioxidant, antiinflamator și analgezic.
Plante cu acțiune antibiotică, antibacteriană și antiinflamatoare
Produsul UroHelp Forte conține unele dintre cele mai puternice plante cu acțiune pe reducerea inflamației, durerii și pe distrugerea bacteriilor.
Goldenseal: recunoscut pentru acțiunea lui antibacteriană și antifungică, utilizat cu succes nu numai în infecțiile urogenitale, ci și în cele respiratorii sau digestive (enterite cu diaree acută), cauzate de numeroși agenți patogeni.
Astragalus: stimulează dezvoltarea celulelor imunitare active, are acțiune antiinflamatoare și antioxidantă.
Fructe de Afin-american: previn recurența infecțiilor urinare, fără a determina creșterea rezistenței microorganismelor (ca în cazul terapiilor cu antibiotic). În plus, are rol antioxidant, antiviral, antibacterian și diuretic, favorizând eliminarea calculilor renali.
Scoarță de ulm roșu: protejează și calmează membranele mucoaselor tractului digestive (hiperaciditate, ulcer, colită, boala Crohn, sindromul colonului iritabil) și ale tractului urinar (cistite). Are rol antioxidant, antialgic, antiinflamator și diuretic.
Rădăcină de turmeric: are proprietăți antioxidante semnificative și ajută la menținerea rezistenței în fața alergiilor.
N-acetil-glucozamină: produce o barieră de protecție a celulelor mucoasei tractului urinar și digestiv. Deficitul de glucozamină crește probabilitatea apariției unei inflamații digestive sau urinare.
Vitamina C: stimulează imunitatea celulară și crește capacitatea de apărare a organismului, are rol antiinflamator, antioxidant, accelerează cicatrizarea rănilor și regenerarea țesuturilor.
Rădăcină de ghimbir: utilizat pe scară largă pentru creșterea imunității, are rol antibacterian (împotriva bacteriilor patogene Gram-pozitive și Gram-negative: Escherichia coli, Staphylococcus, Pseudomonas, Proteus, Porphyromonas, Haemophilus influenza; inhibă creșterea unor tulpini de Helicobacter pylori), antiviral și antifungic. Este un antiinflamator și analgezic natural foarte eficient.
Pulpă și pieliță de rodie: are un conținut bogat în polifenoli ce te pot apăra de alergii.
Acid Hialuronic: contribuie la acoperirea mucoasei peretelui vezicii urinare cu o peliculă subțire, ce acționează ca un inhibitor al reacțiilor inflamatorii.
Ingrediente/capsulă:
Rădăcină de Goldenseal (Hydrastis canadensis), extract hidroetanolic, standardizat la 10% alcaloizi exprimați în berberină – 200 mg.
Rădăcină de Astragalus (Astragalus membranaceus), extract hidroetanolic, standardizat în 50% polizaharide – 80 mg.
Scoarță de Ulm-roșu (Ulmus rubra/sin. U. fulva) – 70 mg.
Fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon), extract hidroetanolic, standardizat în 10% PAC/proantocianidine – 80 mg.
Rădăcină de Turmeric (Curcuma longa), extract standardizat la 95% curcuminoide* – 50 mg.
N-acetil-glucozamină – 40 mg.
Vitamina C/acid ascorbic – 30 mg*.
Rădăcină de Ghimbir (Zingiber officinale), extract hidroetanolic, standardizat la 5% gingeroli – 20 mg.
Extract din pulpă și pieliță de rodie (Punica granatum), standardizat la 40% punicalagine – 20 mg.
Acid hialuronic (hialuronat de sodiu) – 10 mg.
Capsulă vegetală.
*Conținut vitamina C/capsulă: 30 mg.
37,5% VNR (Valori Nutriționale de Referință, cf. Reg. UE 1169/2011).
Mod administrare
Adulți: Câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, înainte de masă.
Atenționări!
Nerecomandat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu acidoză renală sau litiază renală. Persoanele cu diabet de tip II sau cu hipertensiune vor consulta specialistul înainte de utilizare. A nu se asocia cu anticoagulante.
Condiții de păstrare: În flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură.
A se consuma, de preferință, înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj (a se vedea Exp și Lot de pe capac).
UroHelp Forte este un supliment alimentar.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!
Produs de înaltă calitate, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară SR EN ISO 9001:2015, ISO 22000:2005.
Producător: Zenyth Pharmaceuticals SRL, loc. Alexandru cel Bun, str. Petru Rareș nr. 50A, jud. Neamț, România, tel. 0233.222.203. Produs înregistrat și notificat la SNPMAPS, seria AA, nr. 12176/2018.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: urohelp forte, cistita, uretrita, infectie urinara